ITEC LOGO 150 X

ITEC AUDIO - PROFESIONALNO OZVOČENJE ZA CERKVE, POKOPALIŠČA, DVORANE, HALE, ŠOLE,mobilno ozvočenje, prenosno ozvočenje, akumulatorsko ozvočenje, baterijsko ozvočenje,  100V ozvocenje, SPLOŠNO OZVOČENJE

SLOVENSKO  AUSTRIA  DEUTSCH  ITALIANO  ENGLISH

Professional audio engineering

Kontakt     041 996 535

HOME        Podjetje        Izdelki                     Šolsko - splošno ozvočenje                                               Download       Reference

Prenosno ozvočenje

Zvočniki

Audio Processing

Ojačevalniki

Mikrofoni

Tour Guide

Audio Guide

Intercom

ITEC*NET

POGOJI POSLOVANJA - UPORABE  PORTALA  
WWW . ITEC-AUDIO . SI     -     WWW . ITEC . SI
Etbin Klemenčič s.p.
SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Vse informacije so brez jamstva,  tehnične spremembe so možne kadarkoli.

SPLETNA STRAN NE ZAHTEVA PIŠKOTKE “ NO COOKIE”

Obveščcamo vas da že od vsega začcetka ravnamo odgovorno z  podatki!
“NE UPORABLJAMO” piškotkov, Google analytics ali bilo katere druge sisteme zbiranja podatkov,
„NE“ pošiljamo e-obvestil, ki zajemajo novosti, akcije, nagradne igre, vabila na dogodke ter informacije korporativne narave itd.

Vsa besedila kakor tudi slikovni in ostali materiali so last podjetja ITEC Kakršnakoli uporaba materialov (kopiranje, tiskanje, reprodukcija ali distribucija) brez pisnega soglasja podjetja ITEC je prepovedana.
Dovoljujemo si pravico do sprememb in napak.
Slike izdelkov so lahko tudi simbolične.

 

Vsebina strani je informativnega značaja in niti urednik niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru zato ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z obstojem, dostopom do in/ali uporabo teh spletnih strani in/ali informacij, ki jih te spletne strani vsebujejo in/ali zaradi nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Vsa imena proizvodov in storitev, ki se pojavljajo v slikah, filmih, predstavitvah, na teh spletnih straneh, so registrirane znamke, katerih imetniki so lastniki teh znamk in njihove povezane družbe.

Urednik si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno), ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi obiskovalci strani vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost in se strinjajo s pogoji uporabe.

Informacije, ki nam jih posredujete pri naročilu, bomo skrbno varovali in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam.

Urednik ima pravico, da kadarkoli spremeni pričujoče pogoje z ažuriranjem te objave. Vse tovrstne spremembe pogojev so zavezujoče za vas in bodo v svoji najnovejši in veljavni verziji dostopni vsakomur. Spremembe veljajo od trenutka objave.

Za spletno stran skrbi in jo ureja webmaster  “  www .itec-audio.si  “  Vsa komunikacija, ki se vrši med naročnikom in   “  www .itec-audio.si  “  v elektronski obliki se šteje, kot da je bila izvedena v pisni obliki in ima veljavo pogodbe.

Spletna stran   “  www .itec-audio.si  “  je odprta 24 ur na dan, vsak dan v letu. Zaradi nepredvidenih tehničnih ali drugačnih razlogov višje sile dostop do strani včasih ni mogoč. Zato si   “  www .itec-audio.si  “   pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do spletne strani ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne strani.

 “  www .itec-audio.si  “  ne prevzema nobene odgovornosti in ne more biti odgovorno za kakršne koli poškodbe vaše računalniške oz. strojne opreme ali druge lastnine ter viruse, ki bi lahko prizadeli vašo opremo, zaradi vašega obiska strani, njene uporabe ali brskanja po njej, ali vašega prenosa kakršnihkoli materialov, podatkov, besedil, slik in video ali avdio zapisov iz te strani.

S sprejetjem teh pogojev izrecno izjavljate, da na stran vstopate zgolj zaradi osebnega interesa in ne iz poklicnih razlogov, kar pomeni, da ne zbirate tovrstne vsebine za nadaljno objavo oziroma prodajo in ne želite škodovati avtorjem teh strani. Istočasno se zavedate, da so vse vsebine na teh straneh avtorsko zaščitene in da je vsako nadaljnje razmnoževanje le-teh, v kakršni koli obliki, najstrožje prepovedano in kaznivo.

Vsi ITEC izdelki so razviti in proizvedeni v Avstriji.  ( MADE IN AUSTRIA )                                                        
Vse informacije so brez jamstva, tehnične ter cenovne spremembe so možne kadarkoli.
POZOR!  
!!!  VSE CENE V PONUDBAH SO BREZ MONTAŽE ! ! ! PONUDBE NE VSEBUJEJO  !!!  
Montažo zvočnikov,  kable,  polaganje kablov, varnostne verige/vrvi za zvočnike, druga montažna dela ali montažni posegi razen omenjenih v ponudbi.  Stenske vgradne omare, druga gradbena dela ali gradbeni posegi,  priključnih/vgradnih doz za naprave, priklopne panele-module, vsa dela, materijal, ki ni naveden v ponudbi,  ... 
Ponudba vsebuje samo v ponudbi navedene naprave in storitve.

Mere naprav, priklopnih panelov/modulov in načrte za priklop kablov, dolžina ter debelina kablov, namestitev zvočnikov, mikrofonov, itd.  dostavimo ko je jasno, da ponujen koncept  ustreza zahtevam.
Brezžični mikrofoni so ponujeni za baterijsko delovanje.

 • Vse cene v ponudbi so v EURO. Reklamacijski rok je 8 dni po prevzemu blaga.
 • Do končnega plačila je blago last podjetja  ITEC – AUDIO   ETBIN KLEMENČIČ s.p.
 • PONUDBE  veljajo:    Do spremembe ponudbe, preklica ponudbe in največ 3 mesece
 • PLAČILO:   Izključno 100% Ob naročilo na račun SI56 0412 2011 3444 484 (NOVA KBM)
  s sklicem na številko ponudbe,  proračunski uporabniki največ 30 dni.
 • Če je datum valute presežen zaračunamo mesečno zamudne obresti  v višini 15%.

Plačilni pogoji
Plačilo naročila lahko izvršite na sledeč način.

Plačila prejemamo izključno preko Bančnega nakazila
Po oddaji naročila vam posredujemo vse potrebne podatke za izvršitev plačila, na e-poštni naslov pa boste prejeli predračun. Bančno nakazilo lahko opravite tudi z uporabo spletnega bančištva.
Če ni drugače dogovorjeno po prejemu vašega nakazila, naročilo odpošljemo ali osebno dostavimo.
Za izdelke, izdelani po meri, željeni barvi, posebni izvedbi oziroma na podlagi osebne izbire, zahteve ali naročila uporabnika izključno velja 100% avans, plačilo vnaprej.
V kolikor je plačnik javni organ, velja rok plačila po dogovoru, vendar ne sme biti daljši od 30 dni.

Časi dostave. Dostavna politika in pravila
Čas dostave je odvisen od zaloge v glavnem sedežu, izdelave po meri, po željeni barvi, posebni izvedbi oziroma na podlagi osebne izbire, zahteve ali naročila uporabnika in je v ponudbi naveden.
Izdelke pošiljamo v paketnih pošiljkah.
Pošiljka je dostavljena na naslov, katerega navedete kot naslov za dostavo.

Odstop od pogodbe/naročila
V primeru odstopa od pogodbe/naročila pravne osebe (podjetja) je vsaka zahteva ocenjena individualno.
Blago je lahko uporabljeno v namen ugotovitve lastnosti, nikakor pa na njemu ne smejo biti vidni znaki uporabe. Upoštevajte prosimo stroške, kateri nastajajo pri vračilu izdelka v prvotno stanje. Imamo pravico te stroške zaračunati pri vračilu nakupne cene izdelka. Nekaterim od teh stroškov se lahko izognete, če blago kar največ sami povrnete do stanja v katerem ste ga prejeli (očistite, sestavite/razstavite, uporaba prvotne embalaže itn.)
Glede na raznolikost blaga je vsak primer vračila oziroma odstopa od pogodbe individualno ocenjen.

Postopek odstopa od pogodbe/naročila
V primeru odstopa od pogodbe/naročila nas morate obvestiti s poslanjem jasne izjave o Vašem namenu odstopa od pogodbe (preko e-pošte ali navadne pošte) na enega izmed sledečih naslovov:
office@itec-audio.si
ITEC AUDIO Etbin Klemenčič s.p.
Rošnja 5E
2205 Starše

Posledice odstopa od pogodbe/naročila
Če se kupec odloči za odstop od pogodbe/naročila smo mu dolžni vrniti vsa plačila, katera smo za nakup prejeli, vključno s stroškom dostave, če je bil zaračunan (z izjemo dodatnih stroškov, kateri nastanejo, če se odločite za način dostave, različen od ponujenega z naše strani)

Vračilo plačila
Finančna sredstva pošljemo najkasneje do 14 dni od prejema odstopa od pogodbe a nikakor ne pred prejemom blaga nazaj v našo poslovalnico (v skrajnem primeru sprejmemo tudi dokazilo, da je bilo blago že poslano).
Za vračilo sredstev uporabljamo izključno brezgotovinski načiln nakazila na Vaš bančni račun.
Gotovinsko vračilo sredstev ni mogoče.
Za namene vračila sredstev Vam v nobenem primeru ne bomo dodatno zaračunali.

Stroški dostave vračila blaga
Stroški dostave vračila blaga krijete sami v polni vrednosti in to tudi vprimeru,ko blago zaradi svojih lastnosti zahteva poseben način dostave.

Pravica do odstopa od pogodbe/naročila ni mogoča v naslednjih primerih:
•Kupljeni izdelki so bili izdelani po meri, po željeni barvi, posebni izvedbi oziroma na podlagi osebne izbire, zahteve ali naročila uporabnika.
Enako velja za izdelke, ki so bili nepovratno spremenjeni oziroma urejeni na podlagi osebnih zahtev uporabnika.
•Kupljeni izdelki so bili zaviti v zaščitno embalažo in niso primerni za vrnitev zaradi higienskih razlogov (In-Ear slušalke, itn.).
Razen v primeru, da so še vedno v prvotni zaščitni embalaži
Prosimo Vas, da po svojih najboljših močeh blago zaščitite pred poškodbami in nečistotami.

GARANCIJA

36 Mesecev na vse original ITEC izdelke, razen gibljive dele ter potrošni material.
12 Mesecev na  RCS – MIPRO – OKAYO - GROUPY  izdelke,  razen gibljive dele ter potrošni material.
6 Mesecev na ostale izdelke ali garancijski rok proizvajalca, razen gibljive dele ter potrošni material.

Dajalec garancije izjavlja, da jamči za lastnosti ali brezhibno delovanje v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošniku.   Proizvajalec se obvezuje, da bo na vašo zahtevo, če bo predložena v garancijskem roku na svoje stroške v pooblaščenih servisnih prostorih poskrbel za odpravo napak in tehničnih pomanjkljivosti izdelka, ki bi nastale ob pravilni uporabi v času veljavnosti garancije. Izdelek, ki ne bo popravljen v roku 45 dni od dneva predložitve zahtevka za popravilo, bomo na vašo zahtevo zamenjali z brezhibnim izdelkom. V primeru, da pokvarjeni del ali proizvod ni identično zamenljiv, si pridržujemo pravico do zamenjave z najmanj enakovrednim izdelkom. GARANCIJA ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Proizvajalec mora zagotavljati proti plačilu popravilo, vzdrževanje blaga, nadomestne dele in priklopne aparate vsaj tri leta po poteku garancijskega roka tako, da servis opravlja sam ali ima sklenjeno pogodbo o servisiranju z drugo osebo. Če ni drugače označeno, velja garancija na ozemeljskem območju Republike Slovenije. Veljavno garancijo dokazujete s potrjenim originalnim računom. 

Garancija je neveljavna v naslednjih primerih:
-  če kupec ni ravnal po navodilih za uporabo izdelka
-  če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba 
-  če je bil izdelek uporabljen v neprimernem okolju (mraz, vročina, vlaga, prah...)  
- če je kupec nestrokovno ali malomarno ravnal z izdelkom
-
če so bili v izdelek naknadno vgrajeni neoriginalni deli 
-
če kupec ni predložil račun ali potrjenega garancijskega lista
-
ne jamčimo za okvare ki so bile povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanja, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik in okvare, ki so nastale zaradi prenapetosti električnega toka, višje sile, izteka baterije, itd.
- Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi in lahko dotrajajo pred iztekom garancijskega roka.

- Reklamacije ojačevalcev, končne stopnje, zvočnikov:
poleg
naštetega ne priznavamo reklamacije na mehansko uničene (strgane) membrane zvočnikov, pregorela navitja zvočnikov in na elektronke v ojačevalcih.
Nobena zaščita ojačevalca oz. zvočnika ne zagotavlja popolne varnosti ob prekomerni obremenitvi.
Maksimalno odprti potenciometri so lahko vzrok preobremenitve in s tem poškodbe.
Teh poškodb ne priznavamo, kot tudi poškodbe povzročene zaradi MIKROFONIJE - FEEDBACK »LARSEN« efekta.


V garancijo prav tako ne spadajo okvare, povzročene pri transportu po izročitvi, okvare zaradi nepravilnih montaž ali vzdrževanj, mehanske okvare, ki jih je povzročil uporabnik oz. so posledica normalne dolgotrajne uporabe, okvare povzročene zaradi prenapetostnih udarcev električnega toka (tudi udarcev strele), višje sile, izteka baterij, neustreznega čiščenja, uporabe neustreznih medijev itd. Iz garancije so izvzeti deli, ki so podvrženi stalni obrabi (baterije, kabli,  mehanske poškodbe regulatorjev, mehanske poškodbe mikrofonov,...). Iz garancije in vzdrževanja je izvzeta tudi vsa druga priklopljena oprema drugih proizvajalcev, ki je lahko priložena izdelku. Dobavitelj prav tako ne jamči za morebitno izgubo, ki nastane zaradi okvare izdelka. Ne jamčimo za nikakršno škodo (izguba dobička, prekinitev poslovanja, ali drugo), ki izhaja iz uporabe oz. nezmožnosti uporabe izdelka. V primeru, da je garancijski zahtevek neupravičen, je kupec dolžan poravnati nastale stroške.  Izdelke v servis je potrebno poslati preko Pošte Slovenije, v nasprotnem primeru vam zaračunavamo stroške pošiljanja.
 

SPLOŠNA NAVODILA ZA UPORABO 
1. Natančno preberite navodila o uporabi, ki ste jih prejeli pri nakupu. V primeru, da ste kupili komponento, ki jo je potrebno vgraditi, vam priporočamo, da vgradnjo opravi pooblaščena oseba.
2. Komponente uporabite le z združljivimi napravami.
3. Komponento varujte pred padci, je ne izpostavljajte soncu in vlagi, ne razstavljajte, zažigajte in ne povzročajte kratkega stika. 
4. Poskrbite za primerno postavitev naprav in jih zaščitite pred padcem.
 

Reklamacija
V namen doseganja kar največjega zadovoljstva uporabnikov, proizvajamo, prodajamo in vgrajujemo  zgolj visoko kakovostne in preverjene izdelke, pri katerih smo popolnoma prepričani o kvaliteti in zanesljivosti, sploh glede na ceno.
K temu naj še dodamo, da vsi izdelki pred ekspedicijo iz našega sedeža skrbno pregledajo specialisti.

Če se kljub temu zgodi kakšna napaka, sledite prosimo, naslednjim korakom, saj bo tako reklamacija zaključena kar najhitreje.
Obrnite se na našo pomoč, preden poskušate zadeve na lastno pest.
Naš servis Vam lahko pomaga odpraviti ogromno težav, ki se na prvi pogled zdijo napake izdelka, so pa v resnici samo pomanjkanje znanja pravilne uporabe:
Lučka sveti, ampak naprava ne igra …
Naprava sicer ustvarja zvoke, ampak zelo čudno zvenijo …
Naprava ustvarja ogromno šuma …
ali pa izdelek ni kompatibilen z drugo napravo (naprimer mikrofon ne deluje po priključitvi v mešalno mizo, itn. ...)
Priporočamo vam, da stopite v stik z nami za podporo.
Imajo za sabo veliko izobraževanj in še več izkušenj, zato smo sposobni zelo hitro analizirati ter odpraviti vzroke nepravilnosti, še posebej preko telefona ali e-pošte.
Tako vsi lahko prihranimo veliko časa, denarja in živcev.
Telefonska za podporo:
041 996 535

Varstvo osebnih podatkov
Varstvo osebnih podatkov kupca (fizične osebe, pravne osebe) je podano v zakonu o varstvu osebnih podatkov.
Kupec soglaša z obdelavo naslednjih osebnih podatkov:

 • Ime in priimek
 • Podjetje, ustanova
 • Naslov
 • Davčna številka
 • E-poštni naslov
 • Telefonska številka
 • (nadalje vsi podatki skupaj poimenovani le kot "osebni podatki")

Kupec soglaša z uporabo osebnih podatkov, katere bo trgovec uporabljal „zgolj“ za namene doseganja pravic in dolžnosti izhajajočih iz pogodbe o nakupu in v namene vodenja evidence strank. Če se kupec ne odloči drugače, soglaša tudi z uporabo osebnih podatkov za namene pošiljanja informacij in trgovskih ponudb ter obvestil kupcem.
Soglasje z uporabo osebnih podatkov, kot je opisano v tem članku, samo po sebi ni pogoj, ki bi preprečeval sklenitev pogodbe o nakupu.
Kupec se zaveda, da je dolžan svoje osebne podatke pri naročilu navajati pravilno in resnično ter, da je dolžan brez odlašanja prodajalca obvestiti o spremembi svojih osebnih podatkov.
Z uporabo osebnih podatkov lahko prodajalec pooblasti tretjo osebo. Razen naslovnih podatkov o dostavi, v nobenem primeru ne bo prodajalec tretjim osebam posredoval nobenih osebnih podatkov kupca brez predhodnega soglasja.
Kupec soglaša z uporabo osebnih podatkov za nedoločen čas. Osebne podatke bo trgovec uporabljal v elektronski obliki  ali pa v pisni obliki..
Kupec potrjuje, da so posredovani osebni podatki točni in da razume prostovoljno naravo posredovanja osebnih podatkov.

Pošiljanje komercialnih sporočil in uporaba piškotkov
Kupec soglaša s prejemom podatkov v zvezi z izdelki, storitvami ali podjetjem prodajalca in sicer na e-poštni naslov kupca ter soglaša s prejemanjem trgovskih ponudb in obvestil na e-poštni naslov kupca.
NE UPORABLJAMO” piškotkov, Google analytics ali bilo katere druge sisteme zbiranja podatkov.

Tretje osebe
Za izvedbo določenih logističnih korakov naročila (npr.: dostava) je neizbežno posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam (npr.: kurirska družba). Kupec soglaša z uporabo osebnih podatkov do tolikšne mere, kolikor je potrebo za izvedbo naročila ter izpolnitev obveznosti, ki jih ima prodajalec do kupca. Osebni podatki bodo torej, v skladu z zakonom, posredovani naslednjim tretjim osebam: Kurirske oziroma druge dostavne družbe
 

 

Vse informacije so brez jamstva,  tehnične spremembe so možne kadarkoli

ITEC AUDIO    Etbin Klemenčič s.p.  -    ROŠNJA 5E  -    2205 STARŠE    Tel.: 041 996 535    ID za DDV: SI87238551

Ker smo podjetje ki raziskuje, razvija ter proizvaja najdete na naši spletni strani samo naše standardne proizvode, za ozvočenje in/ali izdelke po želji nas prosim kontaktirajte:
Skupaj z vami bomo razvili koncept audio - video  opreme za vaše posebne aplikacije.    Pokličite na:041 996 535 ali pišite na   info@itec-audio.si
.

ITEC HOME BOTTOM

www.itec.si        info@itec.si     www.itec-audio.si      info@itec-audio.si          041 996 535   ITEC  ©     POGOJI UPORABE