ITEC LOGO 150 X

Profesionalno brezžično ozvočenje, prenosno ozvočenje, mobilno ozvočenje, akumulatorsko ozvočenje, baterijsko ozvočenje,  govorniški pult, GOVORNIŠKI PULT PRESENCE, GOVORNIŠKI PULT SUCCESS, ACTIVE BOX, TWIN BOX

SLOVENSKO  AUSTRIA  DEUTSCH  ITALIANO  ENGLISH

Professional audio engineering

Kontakt     041 996 535

HOME        Podjetje        Izdelki                     Šolsko - splošno ozvočenje                                              Download       Reference

Prenosno ozvočenje

Zvočniki

Audio Processing

Ojačevalniki

Mikrofoni

Tour Guide

Audio Guide

Intercom

ITEC*NET

Profesionalno brezžično ozvočenje, prenosno ozvočenje, mobilno ozvočenje, akumulatorsko ozvočenje, baterijsko ozvočenje,  govorniški pult, GOVORNIŠKI PULT PRESENCE, GOVORNIŠKI PULT SUCCESS, ACTIVE BOX, TWIN BO

PROFESIONALNO BREZŽIČNO Prenosno ozvočenje - mobilno ozvočenje ITEC.
Že od samega začetka našega obstoja leta 1984 smo bili soočeni z izzivom iskanja rešitev za naše stranke,
ki še na trgu niso bile na voljo.
Vse se je začelo z prenosnim ozvočenjem:  naše prve uspehe na področju avdio tehnologije  smo kot “prvi” na tem področju dosegli leta 1984 s prenosnim od omrežja neodvisnim ozvočenjem - tako imenovanim PROCESIJSKIM OJAČEVALCEMTWIN BOX.
Danes lahko ponudimo široko paleto prenosnega ozvočenja iz svojega lastnega razvoja in proizvodnje.
Želje, potrebe in izkušnje naših strank so bili vedno navdih in naša politika za nove ideje in izdelke. Enostavnost uporabe, zanesljivost, optimalno  razumljivost govora in odličen zvok pri igranju glasbe so bistvene značilnosti vseh naprav.

Vse naprave so pripravljene za vgradnjo enega ali več sistemov brezžičnih mikrofonov  in/ali umestitev CD ali USB predvajalnikov.

Mobilni zvočni sistemi so v trenutku postavljeni.  Glede na vgrajen visokozmogljivi akumulator so neodvisni od električnega omrežja.
So prilagodljivi, vsestranski in dobra alternativa, kjer napeljava ali vgradnja ni mogoča ali je predraga.

Top  izdeleki avstrijskega razvoja in proizvodnje.           ITEC že od leta 1984.

 

GOVORNISKI PULT PRESENCE    200 X

 

GOVORNIŠKI  PULT  ITEC PRESENCE  
EKSKLUZIVNI HIGH END DESIGN GOVORNIŠKI PULT.
ITEC govorniški pult PRESENCE je prenosen, na vsakem mestu v trenutko postavljen in pripravljen za uporabo. Sodobna zasnova in več kot odlično delovanje integriranega ozvočenja poudarjajo izraznost in dinamiko vsakega  govornika. Funkcije in natančnost zagotovijo uspešen in strokovni nastop in prispevajo k uspehu dogodka. Kot govorniški pult, kot aktivni zvočnik ali kot HIGH END glasbeni sistem: prožnost tega sistema bo razveselila vas in vaše občinstvo.
Celotno ozvočenje vgrajeno v zložljivem, prenosnem govorniškem pultu.
Mikrofoni, mešalnik, ojačevalec, zvočniki, luč za branje, akumulator in napajlnik.
Akustična zmogljivost do 500 poslušalcev.
Mere: 122 x 80 x 55 cm.   Teža: cca. 30 kg.

ITEC Govorniški pult „PRESENCE“ je več kot le funkcionalno pohištvo – vaš nastop postavlja na sceno, poudarja celotno vrednost vaše predstavitve, vašega podjetja in vaše osebnosti.
Ekskluzivni design, neprekosljiva kakovost in obsežna opcionalna oprema, katero lahko uskladimo na vaše individualne potrebe in vaše smernice oblikovanja. To ločuje družino naših proizvodov od drugih.
ITEC govorniški pulti zagotavljajo zanesljivo podlago za uspeh vaše predstavitve in združujejo tehnične popolnosti v brezčasnem designu .

ITEC govorniški pult „PRESENCE“ je na voljo skupaj z designom v posameznih barvah, ustrezno visoko kakovostnih lesenih površin, nerjavečega jekla in akrilnega stekla  različnih modelov in kombinacijah.
Pult z Acrylnimi ali lesenemi Pult ploščami, po želji tudi brez tehnične opreme,  z manjšo tehnično opremo, barve ali furnir po naročilu, ...   Možne so tudi kasnejše širitve opreme.

.

GOVORNISKI PULT SUCCESS 1   200 X

 

GOVORNIŠKI  PULT  ITEC SUCCESS
ITEC govorniški pult SUCCESS je postavljen in pripravljen za govor v manj kot minuti, z vgrajeneim akumulatorjem je neodvisen od električnega omrežja, prilagodljiv, vsestranski in poceni alternativa, če vgradnja zvočnih naprav ni možna ali predraga. ITEC govorniški pult SUCCESS je standardna oprema v javnih institucijah in priznanih podjetjih. Trenutno je v uporabi več kot 10.000 govorniških pultov ITEC SUCCESS po vsej Evropi.
Celotno ozvočenje vgrajeno v zložljivem, prenosnem govorniškem pultu.
Mikrofoni, mešalnik, ojačevalec, zvočniki, luč za branje, akumulator in napajlnik.
Akustična zmogljivost do 500 poslušalcev .
Mere: 120 x 84 x 54 cm.
Teža: cca. 24 kg.

Brezčasen design, neprekosljiva kakovost in obsežna opcionalna oprema , katero lahko uskladimo na vaše individualne potrebe in vaše smernice oblikovanja. To ločuje družino naših proizvodov od drugih. ITEC govorniški pulti zagotavljajo zanesljivo podlago za uspeh vaše predstavitve in združujejo tehnične popolnosti v brezčasnem designu .
ITEC govorniški pult „SUCCESS“ je na voljo skupaj z designom v posameznih barvah, ustrezno visoko kakovostnih lesenih površin in kombinacijah. P
o želji tudi brez tehnične opreme,  z manjšo tehnično opremo, barve ali furnir po naročilu, ...  Možne so tudi kasnejše širitve opreme.

.

ITEC POWER BOX    200 X

 

ITEC POWER BOX
Naš POWER PAKET! Zaradi senzacionalno učinkovitega zvočnega sistema ta naprava omogoča ravni zvočnega tlaka za katere je doslej bilo potrebno veliko več izhodne moči.
Odlična jasnost govora in bogati bas med predvajanjem glasbe. Še posebej priljubljena za športne dogodke, plesne prireditve, modne revije in promocijske dogodke.
Izjemno impresivni zvok pri predvajanju glasbe in najboljša razumljivost govora so  značilnosti zvočnika. In vse brez kablov in vtičnice.
Akustična zmogljivost do 500 poslušalcev in več.
Mere: 40 x 41 x 58 cm.
Teža: 28 kg.

Top  izdelek avstrijskega razvoja in proizvodnje.
Edinstvena in več kot odlična razumljivost govora, avtentični kristalno čisti zvok brez kompromisov.
Brez šumenja, brnenja, mikrofonije in drugih nezaželenih zvokov. Možne so tudi kasnejše širitve opreme.

.

ITEC ACTIVE BOX   200 X

 

ITEC ACTIVE BOX
Univerzalna naprava z zelo visokim izkoristkom za prenos govora v velikih dvoranah in na prostem. Zlasti  zaradi zelo velikega razpona zvočne radiacije. ITEC ACTIVE BOX je tudi idealno dopolnilo k ITEC govorniškimi pulti in zato tudi dobavljiva v barvi bukev, primerna za govorniški pult ITEC SUCCESS.
Ojačevalnik, brezžični mikrofon,  akumulator  in če želite se  tudi CD/MP3/USB-Player vgradi. -  Akustična zmogljivost do 500 poslušalcev in več.
Mere: 22 x 22 x 84 cm.
Teža: 12 kg.

.

COMPACT BOX   200 X

 

ITEC COMPACT BOX
Kompaktna ponudba! Compact Box.
Predvsem za notranjo uporabo, primeren za usposabljanje in predstavitvene dogodke.
Celotno ozvočenje  v priročni škatli.
Akustična zmogljivost do 200 poslušalcev.
Mere: 28 x 23 x 43 cm.
Teža: 11 kg.

.

ITEC TWIN BOX   200 X

 

ITEC TWIN-BOX
Z naramnico ali na stativu. ITEC TWIN TWIN BOX je povsod z vami. Sevanje zvoka v dve smeri, je idealno za ture in procesije. Z eno roko lahko obrnete zvočnike in zvočna radiacija je usmerjena v eno smer. Tako se ozvočijo  dvorane in trgi.
Je ultimativna naprava za vodene oglede, izobraževalne izlete, procesije.
Akustična zmogljivost do 500 poslušalcev.
Mere: 45 x 19 x 19 cm.
Teža: 5,6 kg.

.

SMART BOX

 

ITEC SMART-BOX
Še majnši, še lažji, še bolj priročni, ...........  in ogromna zmogljivost .......
Akustična zmogljivost do 100 poslušalcev.
Mere: 36 x 12 x 12 cm.
Teža: 5,6 kg.

 

.

CONFERENCE-SET_3

 

ITEC CONFERENCE SET
CELOTNA MOBILNA  REŠITEV ZA VAŠE KONFERENCE

 

.

 

 

.

TOUR GUIDE RISBA OPIS   300 X

TOURGUIDE PRIMER   350 X

 

 

TOURGUIDE - AUDIO VODNIKI.

Brezžicni sistem za vodenje skupin.

Brezžični zvočni sistemi za govornike in vodiče.

TRPEŽNO, ROBUSTNO, ENOSTAVNO, ... TOUR GUIDE za absolutno svobodo gibanja

Prenosni brezžični avdio vodniki-vodiči so sestavljeni iz prenosnega ali stacionarnega avdio oddajnika in prenosnih avdio sprejemnikov.
Kompakten oddajnik omogočŤa neomejeno število sprejemnikov.

Veselimo se vašega povpraševanja.
ITEC - Top  izdeleki avstrijskega razvoja in proizvodnje.
Edinstvena in več kot odlična razumljivost govora, avtentični kristalno čisti zvok brez kompromisov.
Brez šumenja, brnenja, mikrofonije in drugih nezaželenih zvokov.

Za razliko od nekaterih tekmecev, se mi ne opiramo na poceni blago iz daljnega vzhoda, ampak na razvoj in proizvodnjo v našem sedežu v Laßnitzthal/Austria.
Smo certificarani po ISO 9001-2008 - Sestavljanja, nadzor kakovosti in distribucijo izvajamo na našem sedežu, ki zagotavlja najvišjo kakovost v smislu izdelkov in poprodajne storitve. To nam tudi preprosto omogoča, da lahko zagotavljamo 36 mesecev garancije ter rezervne dele in popravila za obdobje daljše od 10 let.

 

 

 

 

 

   KONTAKTIRAJTE NAS   041 996 535

 

 

.

Vse informacije so brez jamstva,  tehnične spremembe so možne kadarkoli

ITEC AUDIO    Etbin Klemenčič s.p.  -    ROŠNJA 5E  -    2205 STARŠE    Tel.: 041 996 535    ID za DDV: SI87238551

Ker smo podjetje ki raziskuje, razvija ter proizvaja najdete na naši spletni strani samo naše standardne proizvode, za ozvočenje in/ali izdelke po želji nas prosim kontaktirajte:
Skupaj z vami bomo razvili koncept audio - video  opreme za vaše posebne aplikacije.    Pokličite na:041 996 535 ali pišite na   info@itec-audio.si
.

ITEC HOME BOTTOM 2022

www.itec.si        info@itec.si     www.itec-audio.si      info@itec-audio.si          041 996 535   ITEC  ©     POGOJI POSLOVANJA - UPORABE PORTALA