ITEC LOGO 150 X

ITEC AUDIO - PROFESIONALNO OZVOČENJE ZA CERKVE, POKOPALIŠČA, DVORANE, HALE, ŠOLE,mobilno ozvočenje, prenosno ozvočenje, akumulatorsko ozvočenje, baterijsko ozvočenje,  100V ozvocenje, SPLOŠNO OZVOČENJE

SLOVENSKO  AUSTRIA  DEUTSCH  ITALIANO  ENGLISH

Professional audio engineering

Kontakt     041 996 535

HOME        Podjetje        Izdelki                     Šolsko - splošno ozvočenje                                               Download       Reference

Prenosno ozvočenje

Zvočniki

Audio Processing

Ojačevalniki

Mikrofoni

Tour Guide

Audio Guide

Intercom

ITEC*NET

ITEC Tontechnik und Industrieelektronik GesmbH

A-8200 Laßnitzthal 300
Tel.: +43 (0)3133 / 3780-0, Fax: +43 (0)3133 / 3780-9
SEDEŽ - AUSTRIA       office@itec-audio.com, www.itec-audio.com

                SLOVENIJA   office@itec-audio.si       www.itec-audio.si   +386 (0) 41 996 535
 

1984

ZACETEK 01 ZGODOVINA
Začetki proizvodnje

Leta 1984, trije šolski kolegi Ing. Sighard Rottenmanner, Ing. Romano Hammer in Ing. Werner Loibner ustanovijo podjetje
ITEC  tonsko  in industrijsko elektroniko GesmbH.
Prvotno smo želeli  - tako kot mnogi - samo trgovino z avdio izdelki. in smo omejili sami sebe
Toda že od samega začetka smo bili soočeni z izzivom iskanja rešitev za naše stranke ki še na trgu niso bile na voljo.

 

1985

PROCESIJSKI OJA ZGODOVINA
Procesijski ojačevalec 1985

Tako je prišlo leta 1985 do prvega lastnega razvoja prenosnega ozvočenja, takoimenovanem “procesijskem ojačavalnikom”, prenosno akumulatorsko ozvočenje za procesije. 
In tako smo postali podjetje za proizvodnjo. (Procesijski ojačevalnik - ITEC TWIN BOX)
V nekaj letih se je ta  “procesijski ojačevalec” prodal več tisočkrat po vsej Evropi,
pa tudi veliko bolj ali manj uspešne imitacije so nam kmalu potrdile uspeh te ideje. 

 

1986

PULT ZGODOVINA

Naslednja pomembna razvojna točko je sledila skoraj leto dni kasneje:
Zelo uspešni ITEC govorniški Pult  z vgrajenim ozvočenjem je od začetka  bil absolutni vrh prodajaje. Danes najdete prestižni ITEC govorniški Pult SUCCESS v skoraj vseh uglednih podjetjih, je pomembno orodje velikih javnih osebnostih in je eden od standardne opreme v mnogih hotelih in kongresnih centrih.

 

1987 - 1997

IZDELKI ZGODOVINA
Obseg artiklov 1988

Številne druge mobilne od električnega omrežja neodvisne sisteme smo razvili v naslednjih letih.
“Procesijski ojačevalnik” smo naprej razvijali in spremenili v legendarni ITEC TWIN BOX. Istočasno smo razvili in začeli proizvajat ITEC ACTIVE BOX, ITEC POWER BOX, ITEC COMPACT BOX itd.  tako da smo postali največji in vodilni evropski proizvajalec na področju mobilnih ozvočenj.
Dobro usklajen program nudi pravo rešitev za vsako uporabo, od majhnih prenosnih mobilnih naprav do za obsežno dobro okrepitev pet tisoč ali več poslušalcev.

 

1989

BEER ZGODOVINA
Firma Beer GmbH

Beer GmbH, s sedežem v Baden-Württemberg postane ITEC generalni zastopnik za celotno Zvezno republiko Nemčijo
Z izkoriščanjem tega velikega trga in znatno povezano povečanje obsega proizvodnje se je postopek proizvodnje in preiskusa optimiral tako da se je   kakovost proizvodov, še povečala.

 

1993

FRANCE ZGODOVINA
Firma EUROEXEC

Z družbo EUROEXEC smo našli en zanesljiv partner za distribucijo zvočnih mobilnih sistemov v Franciji. Na Naslovu 77. rue Michel-Ange, Pariz  je sedaj dom za pisarno in raztavni prostori za ITEC-France.

 

1998

Leta 1998  najeti prostori postanejo pre mali in vzpostavitev in gradnja lastne zgradbe za pisarne in proizvodnje v Laßnitzthal, 15 km vzhodno od Gradca, je pomemben korak v smeri nadaljnje širitve podjetja. Leta 2003 se je območje proizvodnje po izgradnji druge razširjene dvorane povečala.

 

NEUBAU ZGODOVINA
1998

    ZUBAU ZGODOVINA
    Razširitev 2003

2002

ITEC GOES DIGITAL.
Vzporedno z zelo dobro uveljavljenih mobilnih naprav ustvarimo drugo skupino izdelkov s sestavnimi deli za fiksne inaštalacije.
Obseg izdelkov ITEC Multi Sound  vključuje pasivne zvočne vrstice, FOCUSLINE zvočnike, znani tudi kot Beam steering Line array zvočnike ter  ITEC FOCUS CONTROL DIGITAL, krmilnik za ITEC FOCUS zvočnike ter ITEC FOCUS PA  ARRAY.
Zagnali smo tudi proizvodnjo zvočnikov v višjem razretu kakovosti ter proizvodnjo visoko zmogljivih ITEC MULTI POWER ojačevalnikov  in senzacionalnega ITEC MULTI MIX 8 / 4 digital, naš prvi digitalni avtomatik mikser z najbolj obsežno strokovno obdelavo audio  signalov.
Kmalu so sledile ITEC PA CONTROL DIGITAL, ITEC ZONE MIX DIGITAL itd.

.

MULTIMIX  ZGODOVINA

MULTIMIX GRAFIK ZGODOVINA       MULTIMIX GRAFIK 2 ZGODOVINA
.

2005

ITEC govorniški pult SUCCESS že  20 let top model mobilnega ozvočenja iz  ITEC opravi popolno predelavo elektronike.
Z zaslonom na dotik in digitalni zvočni procesor postavljamo nove standarde na tem področju.
Hkrati smo  razvili kompakten mešalni ojačevalec ITEC Power-Mix z vgrajenim ojačevalcem in najnovejšo digitalno avdio tehnologijo in dali na trg. 

 

TUOCHSCREEN ZGODOVINA      POWERMIX ZGODOVINA
.

2007

Da strankam v južni Nemčiji lahko nudimo še boljše storitve se ustanovi  začetku leta 2007,
ITEC-Tontechnik GmbH Deutschland, s sedežem v  Zornedingom pri Münchnu.
Dejavnost vključuje načrtovanje in gradnjo zvočnih ter multimedijskih sistemov v konferenčnih in seminarskih sobah ter  distribucijo ITEC komponent  za fiksne inštalacije.

Za prodaja mobilnih ITEC-sound sistemov ostane tako kot v preteklosti Beer  GmbH v Gärtringen blizu Stuttgarta odgovoren.

 

2009

CERTIFIKAT ZGODOVINA

CERTIFICIRANJE po  ISO 9001:2008
Po uspešni uvedbi sistema vodenja kakovosti in uspešni presoji ter potrjevanju certifikacije si ITEC GesmbH  pridobi  ISO 9001:2008 certifikat kakovosti.  Pomemben korak v naših prizadevanjih za kakovost in za naše stranke, je dokaz, da bo celotna družba visoke standarde tega mednarodnega standarda izvajala zanesljivo.

 

2010

SINUS AWARD ZGODOVINA

Sinus-Award za ITEC
Doslej največji projekt za raziskavni oddelek v podjetju ITEC je na  osnovi Etherneta  multi-kanalni audio sistem "ITEC-NET". Ta odpira nove možnosti za realizacijo kompleksnih sistemov ozvočenja. Prelomna razvojna izkušnja je pripomogla do podelitvi  mednarodnega priznanja  Sinus-Award 2010 za inovativno izvedbo ozvočenja   formule 1steze  v Abu Dhabiju.
Ta ozvočenje je tudi svetovno največjo dostavljeno ter inštalirano ozvočenje

 

2011

TRIO  ZGODOVINA

Prvo mesto za ITEC.
Nagrada za najinovativno ter upešno podjetje 2011.
Odločilen za to nagrado je bil še posebej uspešen zaključek projekta raziskave in razvoja VAN (Voice Alert Net, certificirano evakuacijsko ozvočenje iz ITEC),
www.evakuacije.si .
Ter mednarodno konkurenčno neprimerljiv ITECNET
Sistem omrežnega ozvočenja, ki se že nekaj let dokazuje na F1 stezah v Abu Dhabiju, Južni Koreji, in pred kratkim tudi v Indiji.

 

2011

ITECNET ZGODOVINA

ITEC*NET - AUDIO OMREŽJE 
ITEC - EVAC - POŽARNO - EVAKUACIJSKO OZVOČENJE
Certificirano po EN 54-16 2008
EN 54-16: Sistemi za odkrivanje in javljanje požara ter alarmiranje. Centrala za zvočno alarmiranje in prikazovalna oprema.
Z ITEC - DOBESEDNO NA VARNI POTI
DIGITALNI Evakuacijski in varnostni zvočni sistemi po EN-54-24
ITEC NET, ITEC zvočniki in drugi ITEC izdelki uztrezajo naslednjim normam, standardom in so certificirani v skladu po:
EN 60849,  VDE 0833-4, DIN 14675/A3, EN 54-16,  EN 54-24, DIN VDE 0833-4 (VDE 0833-4) ter DIN 14675, EN 54-16, EN 54-24,  EN 54-4, ÖNorm F3033

 

2014

GOVORNISKI PULT PRESENCE 02  200 X

GOVORNIŠKI  PULT  ITEC “PRESENCE”

ITEC govorniški pult PRESENCE je že v prvem letu na tržišču  presegel vsa pričakovanja in je tako postal naš nov STATE OF THE ART izdelek..

ITEC Govorniški pult „PRESENCE“ je več kot le funkcionalno pohištvo – vaš nastop postavlja na sceno, poudarja celotno vrednost vaše predstavitve, vašega podjetja in vaše osebnosti.
Ekskluzivni design, neprekosljiva kakovost in obsežna opcionalna oprema , katero lahko uskladimo na vaše individualne potrebe in vaše smernice oblikovanja. To ločuje družino naših proizvodov od drugih.
ITEC govorniški pulti zagotavljajo zanesljivo podlago za uspeh vaše predstavitve in združujejo tehnične popolnosti v brezčasnem designu .

ITEC Govorniški pult „PRESENCE“ top model mobilnega ozvočenja iz  ITEC.

 

 

 

 

 

ITEC

Vse informacije so brez jamstva,  tehnične spremembe so možne kadarkoli

ITEC AUDIO    Etbin Klemenčič s.p.  -    ROŠNJA 5E  -    2205 STARŠE    Tel.: 041 996 535    ID za DDV: SI87238551

Ker smo podjetje ki raziskuje, razvija ter proizvaja najdete na naši spletni strani samo naše standardne proizvode, za ozvočenje in/ali izdelke po želji nas prosim kontaktirajte:
Skupaj z vami bomo razvili koncept audio - video  opreme za vaše posebne aplikacije.    Pokličite na:041 996 535 ali pišite na   info@itec-audio.si
.

ITEC HOME BOTTOM

www.itec.si        info@itec.si     www.itec-audio.si      info@itec-audio.si          041 996 535   ITEC  ©     POGOJI UPORABE